Alla inlägg under september 2010

Av Lindgren - 22 september 2010 18:58

Mamma!

Du har funnis för mig nu i nitton år. Själv vet jag att det kommer att bli ännu fler år tillsammans med din. Men inte längre under samma tak. Men jag saknar dig och tänkter på dig dag, som natt!

Kommer inte glömma våra minnen vi haft tillsamman. Du har alltid ställt upp för mig och jag kommer att ställa upp för dig som du gjort för mig, men inte på samma sätt som du gjort för mig! Jag kommer alltid finnas för dig.

 

Jag är din ÄNDA dotter och kommer alltid att vara det. Det är ingen som kan skilja oss ifrån varandra!

Jag älskar dig och du kommer alltid finnas i mitt hjärta!   

Av Lindgren - 22 september 2010 13:07

Har nyss lekt lite i photoshop innan mamma min kom och hämtade Rocky. Höll på i ca två timmar med bilden.

Jag vart i alla fall jätte nöjd med den! Hoppas den kommer till använing, här på bloggen någon dag/vecka här framöver.


  

Av Lindgren - 22 september 2010 13:00

Som rubriken säger, så kommer det inte bli en frågestund. Eftersom jag hade inte någ många frågor att svara på. Det var heller inte seriösa frågor.

Det hade varit kul med en. Men tyvärr som jag nyss sa, var inte nog många frågor med. Ja, det är tråkigt. Men det är också sant!

Av Lindgren - 22 september 2010 10:39

Gud vad tiden går fort!

Kändes som jag ringde dit för en vecka sen. Men tydligen är det ungefär tre veckor sedan jag ringde dit! Men som sagt, jag längtar INTE dit!

Jag hatar verkligen dem! Ja, nu tycker ni säkert att hata är väl att ta i? Men vem tycker egentligen om tandläkarn?!   

Jag ska alltså till tandläkaren, den 27sep innan resan! Hoppas de inte ska borra och hålla på. För de står jag gärna över! För jag hatar att de inte väntar på att bedövningen ska verka i munnen, innan de börja borra.


Alla har sina egna åsiker om saker och ting! Om alla skulle tycka lika undra hur Sverige/hela världen skulle se ut idag då?



Av Lindgren - 22 september 2010 09:46

Godmorgon kära läsare. Sitter hemma och är sjuk!   

Har ont i huvudet, magen och lite lätt i kroppen.


Idag steg jag upp vid nio ungefär! Sen så missade Hillar bussen idag, så han kom en kvart försent till skolan. Stakaren som inte ens hann dricka upp sitt kaffe på morgon.

Men idag ska jag ta det lugnt och vila huvudet, snart måste man ut med Rocky också. Har inte riktigt vaknat till liv än! Men han brukar säga till då han är nödig, men just nu ligger han på sin säng och vilar.

Av Lindgren - 21 september 2010 19:12

Har nyss vaknat IGEN. Har sovit en stund nu på eftermiddagen. For hem tidigare på skolan och kom hem kring tre. Men jag har inte orkat göra någonting alls, för jag haft så himla ont i min magen och jag känner fortfarande magontet. Men inte lika mycket som vid lunch tid.


Tror idag faktiskt att det här blir sista inlägget. Men ska försöka skriva mer imorgon på morgon om jag nu ens vill vakan imorgon   Men det tror jag säkert. Vill ändå inte sova bort dagarna.


Imorgon blir det att stanna hemma och vila magen, huvudet och kroppen framför allt. Vill inte göra så att febern blir hög än vad den redan är!

Av Lindgren - 21 september 2010 06:43

Sitter och dricker kaffe nu på morgon så man kan ta och vakna till liv. Idag på schemat står det att jag ska på skolan, sen står det inte mera. Så jag ska vä'l försöka hitta på något under eftermiddagen.

Men jag har planerat vad jag ska göra på min lediga fredag! Jag och tillsammas med Hillar ska gå på stan och shoppa lite lätt! Ska i alla fall leta ett par jeans byxor under den dagen. Är tydligen 20% rea på city kompaniet då.


Ska fortsätta att äta upp min macka och sedan börja göra mig klar för att fara till skolan.
Men ni få ha en sådan bra förmiddag! Så hörs vi efter jag slutat skolan och kommit hem och lugnat ner mig   

Av Lindgren - 20 september 2010 19:01

Tänkte bara berätta vad jag har ätit idag, medans jag varit hemma. Har ju också gkort en massa tråkiga saker idag, men det tror jag eller kanske ska säga hoppas jag, att jag har sagt till er redan.


Ida på morgon gjorde jag något enkelt. Tog kansk MAX fem minuter att laga och det är EN MASSA grönsaker! Jag ÄLSKAR grönsaker. Skulle kunna nästan kunna leva på det.


 


Sen till lunch åt jag nudlar. Middag åt jag pasta och köttfärsås! Myms, så gott det var. Behövde bara koka upp pasta, för köttet var redan gjort, så det värmde jag bara i ugnen.



Sen nu ikväll bli det mys framför tven med chips och dip. Ser just nu "Biggest loser". Det är ett rikigt bra program tycker jag.

Hur svårt kan det vara att "laga" den här "måltiden"?


 

Presentation


Mitt namn är Carina Lindgren och bor en bit utanför Skellefteå. Lite om mig då, jag är 21 år och GRAVID. Beräknad i Juli månad 2012.

Min sambo Jimmy och jag blev EN den 26/3 -11, en stjärna i våra liv är vår katt Mysan.

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Hur många barn har du? Vare sig du är man/kvinna!
 5 eller mer
 4
 3
 2 eller mindre
 Väntar barn..
 Har inga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<<
September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards