Alla inlägg under februari 2011

Av Lindgren - 11 februari 2011 11:34

Godmorgon min kära läsare. Har nystigit upp ur sängen och tagit på mig morgonrocken och tagit och slagit igång datorn, bloggat osv.

Ska/Måste snart ut med min bejbi nu på morgon. Så han inte kissa inna stackaren. Men det tror jag inte han jag om jag få bestämma!


Vet inte riktigt vad jag ska skriva nu på morgon?
Har nyss vakna och då kan man ju inte tänka.

Men kommer väl ett inlägg då jag vaknat till liv!   

Av Lindgren - 10 februari 2011 17:10

Kommer tyvärr inte gå på stan med J eller fara till teatern idag. Tråkigt men saningen. Men jag kommer i alla fall ha kul här hemma, så det är ingen fara.

Imorgon är det fredag och då är jag ledig ifrån skola och allt tråkigt. Så då ska jag vila här hemma och ta det lugnt.



Ibland känns det inte som att jag hör hemma någonstans.

Jag önska jag vore en ängel.

Då få man umgås med de bästa där uppe   

Av Lindgren - 10 februari 2011 06:39

Hillar väckte mig jätte snällt av honom   

Snart måste jag ta och gå ut med Rocky. Ska ta och göra det förre jag sätter mig och fika. Så vet jag att det är bort gjort. Fyf*n, kan jag bara säga och samt lägga till. Det är ca 20minus grader ute och jag ska på stan efter skolan. Hoppas det är lite varmare då än vad det är nu isf.


Teater idag efter skolan! Så det blir att stanna i stan fram till sex och ta bussen till skolan sen igen. Någon som vill kanske umgås eller? Kommer vara där tillsammans med J om jag inte har fel heller   

Ni som har mitt nummer har det som sagt enklast. Men som sagt. Kommer springa på stan så ni lär kanske träffa på mig, eller kanske inte?  

Av Lindgren - 9 februari 2011 22:16

Nu ska jag skriva om detta för andra gången. Hillar ska alltid prata i munnen på mig så jag tappar bort mig.


Men i alla fall, skola imorgon och efter skolan ska jag förmodligen umgås med N och gå på stan, vet inte riktigt än hur det blir. Efter stan ska vi TILLBAKA till skolan för att titta på teater som det var sagt och vad jag fått höra.  (Få säker mer info imorgon!)

Så jag få väl berätta om den imorgon efter skolan om jag kommer ihåg att blogga om den vill säga då. Men det tror jag i alla fall   


Aja, nu ska jag ta och fixa i mig mackor till kvällsfika och bara mysa framför tven tills jag somna. Men som vanlit bli den väl Hillar som somna förre mig.

Men natti natti på er alla bloggläsare!    

Av Lindgren - 9 februari 2011 17:17

Ska försöka vinna för typ första gången. Brukar inte vara med på tävligar via bloggar eller i huvudtaget. Tex. Litar inte på folk, vill inte ge ut min adress till andra.

Men den här presonen känner jag mycket och då mena jag mycket väl! Det är just därför jag deltar i den här tävlingen annars inte.


Vill du vara med i tävligen?

Gå in på den här bloggen: TRYCK HÄR OM DU VILL DELTA!

Och skriv till henne ett tips till just Alla Hjärtans dag.

Vinnaren i tävlingen kommer att dras den 10/2, klockan 20.00

Av Lindgren - 9 februari 2011 06:25

Jag vaknade för ungefär en och en halv timme sedan. Snart ringer klockan för Hillar och han kommer att ligga i sängen och scnosa (stavning?) ett tag eftersom han är inte en morgon människa. Känner mig inte så fräch idag. Men det är väl för att jag nyss klivit upp ifrån sängen också.


Idag ska jag till skolan och jag känner inte alls för det. Men MÅSTE och jag ska försöka att få mig på topp humör och så jag vaknar till liv innan skolan börja idag.

Men sen är det inte en tung dag idag. Med tanke på att jag slutar kring två, halv två idag.

Efter skolan ska jag till dressman tillsammans med Hillar så han få köpa nå kläder för hans presentkort.


 

Av Lindgren - 8 februari 2011 22:40

Har diskat, bokat tvätt tid, varit ute med Rocky osv. Så det är just därför jag inte har haft tid förs NU igen. Nu så här när det är säng dags också. Men imorgon kommer det mer inlägg än vad det har kommit idag få jag då hoppas!


Måste prata med lärarna imorgon, vad jag har missat under måndagen och tisdagen. Så jag inte missar så himla mycket!
Sen så måste jag också kollat vad jag har missat på VUX. Men tro inte att det är allt för mycket. Få i alla fall hoppas det i alla fall.


NattiNatti mina kära bloggläsare. Fast ni är så få av er. Men jag bryr mig som sagt inte om kommentarer. Det ända jag bryr mig om är innehållet på det jag skriver, så jag kan kolla tillbaka vad som t.ex hände i helgen eller så.






Presentation


Mitt namn är Carina Lindgren och bor en bit utanför Skellefteå. Lite om mig då, jag är 21 år och GRAVID. Beräknad i Juli månad 2012.

Min sambo Jimmy och jag blev EN den 26/3 -11, en stjärna i våra liv är vår katt Mysan.

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Hur många barn har du? Vare sig du är man/kvinna!
 5 eller mer
 4
 3
 2 eller mindre
 Väntar barn..
 Har inga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards