Alla inlägg den 6 februari 2011

Av Lindgren - 6 februari 2011 20:31

Kom hem idag cirka halv fem idag och direkt efter de. Så packade vi in allt, hämtade resväskan (tom) till mamma för hon ville låna den till resan till Stockholm. Sen direkt efter att ha lämna den for vi till pappa och tog två koppar kaffe och pratade om helgen som har varit och lite till. 

Sen for jag hem igen vid klockan sex och nu har jag som varit hemma i cirka två timmar och inte gjort något speciellt, förutom att spela CSS och så.

Ska strax gör mig i ordning för sängen. För imorgon är det ny dag och nya tag till och med. Så jag tar dagen som den kommer.


Lägger ut två stycken bilder på Rocky, då han var mycket liten.

Alltså en liten bejbi! Men han kommer alltid att vara min lilla bejbi så länge han finns   


 

Av Lindgren - 6 februari 2011 12:51

Snart dags att packa ihop alla saker och fara hem till Skellefte igen. Tråkigt att helgen gick så fort. Men har haft det super trevligt tillsammans med alla i Hillars släkt.


Fredags så kom vi fram till Luleå och packade upp hemma hos Hillars bror. Sen sov vi där till lördagen.

I lördags fick man ju träffa alla syskon samt hans pappa och K. Jätte trevligt! Satt där tillsammans med dem i två timmar och pratade och fikade go fika tillsammans med dem.Efter de packade vi och for hem till Hillars pappa och sovde här.

Sen idag (söndag) sov vi här hos hans pappa. Men nu ska vi packa och fara hem. Men innan de, så ska vi till Piteå in på dollar om vi hittar vill säga. Men det tror jag!


Aja, ska ta och packa ihop. Så få jag skriva mer när jag är hemma i Skellefte igen! Ville bara uppdatera mig lite innan vi far här ifrån.


 

Presentation


Mitt namn är Carina Lindgren och bor en bit utanför Skellefteå. Lite om mig då, jag är 21 år och GRAVID. Beräknad i Juli månad 2012.

Min sambo Jimmy och jag blev EN den 26/3 -11, en stjärna i våra liv är vår katt Mysan.

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Hur många barn har du? Vare sig du är man/kvinna!
 5 eller mer
 4
 3
 2 eller mindre
 Väntar barn..
 Har inga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards