Alla inlägg under mars 2011

Av Lindgren - 21 mars 2011 06:47

Idag steg jag upp vid fem tiden, för att J´s väckarklocka alarmade då. Sedan skrämde Mysan mig! Har i alla fall sovit som en prinsessa och det känns egentligen som att jag skulle vilja ta och lägga mig i sängen igen och sova bort hela dagen.

Idag är det måndag och skolan börjar om som vanligt.

Av Lindgren - 20 mars 2011 21:03

Sitter hemma hos J i soffan och lyssnar på musik medans han sitter uppe och raidar i WOW. Men men, det få jag ta. Är så van eftersom typ hela släkten sitter och spelar det. Brukar titta på då han spelar.. Men jag ville se lite tv och mysa framför tven tillsammans med Mysan (J´s katt).


Idag har jag städat köket och tagit bort all pant som stod på köksbänken. Sen har jag tagit ur och satt in i diskmaskinen.
Efter jag gjorde det klar for jag och J till en av h*ns släktingar. Vi fikade och pratade en massa gojja. Sen fick jag en rundtur runt lägenheten och det var jätte fint!

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _


- Hur länge har ni ståt ihop då?

 

Kommer aldrig att glömma de här orden!

Det är bara en liten påminnelse till mig själv.

Av Lindgren - 20 mars 2011 14:08

Fredags och idag visade väl inte jag min bästa sida. Men jag hade det super trevligt och det hoppades jag få höra av alla som var här också. Har inte haft det så kul som den här helgen.

Kan berätta varför jag inte skrev i fredags och idag först nu. Men det beror på att jag mådde så himla dåligt i fredags!


Fredag - Jag vart väl lite för full och spydde ner golvet och fick gå i säng direkt efter de, fick hjälp av J och Krull.
Sen har mått skit under lördagsmorgon och fick höra hur jag mådde under kvällen.


Tydligen så hade jag smsat och ringt en massa och det ber jag om ursäkt för!


Lördag (Igår) - Återställare! Drack inte alls mycket för det behövdes inte och det var en massa trevliga personer här och speciellt ifrån klassen! Jätte kul att ni kunde komma hit och jag hoppas på att man kan göra något sånt fler gånger.

Av Lindgren - 18 mars 2011 20:38

Har jag hämtat alla mina saker ifrån Hillar nu! Lite skönt att det är bort gjort i alla fall.. Har inte så mycket att tänka på nu, förutom skolan.


Kan ju berätta vad som har hänt idag, steg upp klockan tre på eftermiddagen. Var jätte trött på morgon. Sen fikade jag och J, satt och såg på tv och prata. Efter de så ha det hänt en massa. Klockan fem for jag tillsammans med J och lillebror och hyrde släp och plockade upp ett par flyttlådor hemma hos pappa. J fick igång pappas box på tven, som pappa suttit med i fyra timmar och J klarade det direkt.

När vi hade gjort de så for vi vidare till Kåge och lastade allt in i släppen och bilen. Det tog två till tre timmar cirka. Men en massa trevligt prat osv.

Sen for vi tillbaka till Hamn, lastade ur både bil och släp. Tack för hjälpen J, lillebror R och två av hans kompisar, för ni hjälpte mig att lasta ur bilen och släpen!


Av Lindgren - 17 mars 2011 17:21

Sitter hemma nu efter en dag på skolan och solbacken.

J kom till min skola och hämtade mig för vi skulle stor handla. Vart väl inte så himla mycket tycker jag men det är i alla fall något.

Nästan direk vi kom hem fixade vi till i köket, samtidigt ringer lillebror R och fråga om han och hans kompis få komma och hälsa på.


Ska sticka ner och hjälpa J med maten!

Av Lindgren - 16 mars 2011 08:34

Vill för det första tacka J för att h*n skjutsade hitt mig idag på morgon.

Ska i alla fall idag, sitta och skriva på repotaget idag, så jag få ihop ett arbete i Svenskan. Har inte alls varit lätt att komma på riktigt vad man ska skriva om egentligen. Men jag har i alla fall fått ihop ett nu och det kommer gå bra få jag väl hoppas.


Sen få jag be om ursäkt om jag inte har varit så bra på att skriva i bloggen. Jag vet att jag sagt det här förr i veckan! Men bättre att säga det fler än en gång, det tycker i alla fall jag.

Men men, nu ska jag sitta och skriva om repotaget så jag få det gjort någon gång!


Presentation


Mitt namn är Carina Lindgren och bor en bit utanför Skellefteå. Lite om mig då, jag är 21 år och GRAVID. Beräknad i Juli månad 2012.

Min sambo Jimmy och jag blev EN den 26/3 -11, en stjärna i våra liv är vår katt Mysan.

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Hur många barn har du? Vare sig du är man/kvinna!
 5 eller mer
 4
 3
 2 eller mindre
 Väntar barn..
 Har inga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28 29 30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards