Alla inlägg under september 2011

Av Lindgren - 12 september 2011 11:05

Sitter i skolan och väntar på att klockan ska bli 11.20 så jag få gå och fixa min lunch. Tro närmare bestämt att det bli sallad idag till lunch.
Idag efter skolan ska jag bli hämtad av min älskling. Sen ska vi vidare till mitt ex och hämta lite "små plock" som jag inte ha hämtat på ett tag och de måste göras.


Sen blev jag OCH älsklingen lite irriterad när han skulle släppa av mig på skolan. Det är ju blockat så man inte kan köra den vägen man brukar ta till skolan. Så nu måste man RUNT hela dj*vla shiten för att komma sig till skolan med bil! #¤!%&/ så irriterande de va!

Av Lindgren - 11 september 2011 21:02

Förlåt om jag inte har upptatera mig i helgen. Men ha varit andra saker jag ha tänkt på istället för att blogga. Men kan fatta mig kort vad som ha hänt i veckan.


Den 9 alltså fredag, for vi på Solbacken och letade efter present till min lillebror och handlade. Efter vi handlat klar så for vi hem till pappa och gav lillebror A hans present som han ha väntat på. Lillebror E följde också med!

Nu i lördags och idag har jag bara varit hemma och tagit de lugnt och spelat wow. Ha som inte gjort så himla mycket mera.


Imorgon är det skola och då SKA jag fara ditt OAVSETT hur jag mår! Jag har bestämt mig. För imorgon ska jag också förbi mitt ex och hämta lite så grejer.

Av Lindgren - 9 september 2011 23:07

Detta är något ni inte få se varje dag. Jag fick nämligen en massa taggar på facebook av ANONYM (Tar gärna inte upp namnet) och jag tänkte visa er några bilder i alla fall inte alla. Men två ska nog fungera bra! vad sägs och två bilder på mig då jag var liten?


   

1a bilen; Ca 9 månader. Riktigt snygg outfit   
2a bilden; Jag undera vad jag gjort under näsan egentligen!?

Av Lindgren - 8 september 2011 19:36

Jag kanske ska förklara varför jag inte ha skrivit på bloggen de senaste dagarna. Det är därför jag har varit sjuk och inte tagit mig längre än till soffan och toaletten. Jag har knappt orkat göra mat till mig själv medan min karl jobbat. jag ha försökt. Sen var jag förskyld när jag verkligen ville till skolan. Så nästan vecka är det SKOLAN som gäller och vare sig jag har djävligt ont i magen så måste jag ta tag i det!


Av Lindgren - 5 september 2011 21:58

 

Pajen och tårtan har jag gjort idag, efter besöker for hem. Tillsammans med lillebror E och älsklingen. De är till älsklingens arbetskamrater, så jag hoppas de är nöjda och glada då de får gotta imorgon på jobbet.


Denna tårta åt vi hemma tillsammans med vårat besök. Gjord av älsklingen bara!


Vilken tårta tyckte ni va finast dekorerad? Själv tycker jag faktikst att min älskling för han är så himla kreativ. Sen så ser inte min så himla god ut jämfört med hans. Ser ju ut som att min är gjort av en tre åring..


 

Det är en enkel outfit idag; Jeans och en t-shirt.. Tog den lite snabbt eftersom jag ska gå och lägga mig nu. Sen måste jag ju vara lite "fin" inför älsklingens släkt.

Av Lindgren - 5 september 2011 12:00

Man MÅSTE ju bara få önska sig något varje år eller hur? Ibland känns de som att jag önska mig samma sak som förra året. Men men, jag få ju inte de jag vill ha varje år. Men en sak få man ju i alla fall om man ha TUR!


     


Kläder, det är något ALLA behöver!

Andra bilden liknar en onepice. Men denna hemsida så finns de djur osv. Jag hade gärna tagit en sån här istället för en onepice   

Parfym, något som jag använder varje dag och de tar faktiskt ganska fort slut.
Pengar! Något som man inte kan vara utan. Men jag tänkte mer på ett presentkort istället för pengar. T.ex Gå på bio, shoppa osv.


Aha, klockan börjar bli ganska mycket nu.. Så nu ska jag göra klart städningen och hänga upp tvätten så det är gjort!

Av Lindgren - 4 september 2011 22:46

Sista inlägget idag/ikväll innan jag går och lägger mig. Imorgon måste jag vara pigg och kry så jag orkar städa och fixa här hemma. För imorgon fyller nämligen min kära karl år.

Skolan imorgon är inget allternativ för mig imorgon för jag ha spytt idag.. Okej, de kanske beror på något HELT annat. Men jag har dessutom inte tagit min medicin!


Aja, jag hoppas bara att min karl få en toppen dag imorgon. För det är HANS dag och ingen ska komma och förstöra den.

Av Lindgren - 4 september 2011 18:40

Måste som berätta att de va jätte roligt igår kväll och FÖRLÅT om jag slocknade så himla tidigt. Men jag hade i alla fall super kul och jag hoppas att vi kan göra om den någon dag. 

Sen är det ju som vanligt att min älskling ska dra fingerkrock!


Idag mår jag väl som jag förtjänade och jag har inte heller tagit min medicin idag som jag ska. Men kan beror på att den inte hade varit kvar i min mage vid detta lag isåfall.


 


Aja, "tjuvade" en bild av E på hans blogg och om ni vill läsa den gå in på den och kommentera gäran också.

Presentation


Mitt namn är Carina Lindgren och bor en bit utanför Skellefteå. Lite om mig då, jag är 21 år och GRAVID. Beräknad i Juli månad 2012.

Min sambo Jimmy och jag blev EN den 26/3 -11, en stjärna i våra liv är vår katt Mysan.

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Hur många barn har du? Vare sig du är man/kvinna!
 5 eller mer
 4
 3
 2 eller mindre
 Väntar barn..
 Har inga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7
8 9
10
11
12 13 14
15
16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards